SAW 1

Un home anomenat Adam es desperta encadenat a un tub oxidat dins una decrèpita cambra subterrània. Al seu costat, es troba una altra persona encadenada, el Dr. Lawrence Gordon. Entre ells hi ha un home mort amb un revòlver calibre 38 a la seva mà. Cap dels dos sap per què estan allí, només posseeixen un casette amb instruccions que diu que el Dr. Gordon ha de matar Adam en vuit hores. Si falla, ambdós moriran, al costat de l'esposa del Dr. i la seva filla. Recordant una investigació d'assassinat duta a terme per un detectiu anomenat Tapp, el Dr. Gordon descobreix que ell i Adam estan sent mates d'un psicòpata conegut com Jigsaw. Només els queden unes hores per desembolicar el complicat trencaclosques en què estan immersos. L'assassí els ha deixat únicament unes pistes i dues serres de mà, massa febles per tallar la cadena que els lliga, però fortes per tallar carn i ossos...

Descarga (Tamaño: 1.22 GB):

Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=MOTBACL3.

Link eMule: CLICK AQUÍ (necesitáis descargar el eMule).

NOTA: Para descargar el archivo con el link de Megaupload primero tenéis que descargar el jDownloader y abrirlo, pegar el link de Megaupload y os saldrá una lista de links, esos son los links reales para descargar la peli.


SAW 2

L'assassí del puzzle ha tornat per a una nova ronda de terrorífics jocs a vida o mort. Quan apareix una nova víctima d'assassinat amb els signes característics de l'assassí del puzle, l'agent Eric Matthews (Donnie Wahlberg) s'embarca en una investigació exhaustiva que li permet detenir l'assassí sense massa esforç. No obstant això, per a aquest, ser detingut no és sinó una altra part del seu nefand pla. Hi ha unes altres vuit víctimes jugant-se la vida, i ara li toca a l'agent Matthews unir-se al joc.

Descarga (Tamaño: 1.33 GB):

Link eMule: CLICK AQUÍ (necesitáis descargar el eMule).

PD: Y si alguien quiere Saw 6 en VOSC aquí tenéis el link (necesitáis el eMule).

Fuente: JBPT.

No hay comentarios:

Chat

DESIGN BY TuCineVIP.com